vineri, 2 decembrie 2011

Chingi de ridicare

Chingile de ridicare sunt sisteme de ridicare produse din chinga textila cu tesut plan sau curele rotunde produse din poliester sau poliamida si polipropilena utilizate pentru ridicarea de sarcini.
Chinga de ridicare plata este o chinga simpla sau dublu strat, la capete fiind echipate cu ochiuri din material tesut chinga plata. Sunt special facute pentru ridicare de greutati, au o rezistenta mare la abraziune, pentru protectie pot fi protejate cu mansoane pentru chingi. Exista si chingi speciale care suporta temperaturi ridicate si greutati mari pe timp indelungat.
Unele chingi sunt echipate cu inele metalice cu rezistenta mare la uzura. Aceste tipuri de chingi au avantajul ca inelele metalice ocupa mai putina spatiu si sunt mai rezistenti la abraziune.

Chinga de ridicare circulara este utilizat la ridicari de greutati, asigura o strangere foarte buna a materialelor de tip snop, vezi aici. Au o rezistenta mare la uzura si usor de manipulat.

Chingile de ridicare cu brate si carlige sunt de mai multe feluri. Chinga este cu tesut de curele rotunda echipat cu accesorii, la un capat inel iar la celalalt capat carlig de fixare.
Pot fi gasite in forme de 1, 2, 3 si 4 brate si cu diferite sarcini de ridicare.

Un alt tip de chinga este chinga pentru conducte de foarte mare rezistenta special conceput pentru manipularea conductelor.

Chinga de ridicare tubulara este o chinga circulara de inalta rezistenta la abraziune. Aceste chingi pentru o rezistenta si mai mare la abraziune pot fi protejate cu mansoane. Aceste chingi pot fi comandate de la lungimea minima de 0.5 m, la lungimea preferata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.